news

lunes, 23 de mayo de 2011

Tercer aniversari de Cacis










Desprès de tres anys CACiS manté el seu compromís de consolidar-se com espai per la cultura de qualitat obrint canals d’accés i de difusió per tal que aquesta pugui arribar al màxim nombre de públic en un Territori mancat de infraestructures i ofertes relacionades amb el pensament contemporani, impulsant projectes de recerca i donant suport als professionals dels sectors de les arts escèniques, la música, les arts visuals. També vol ser motor de la producció per proporcionar un suport econòmic, tècnic i conceptual o teòric als artistes, especialment als joves creadors d’àmbit local, nacional i internacional.
Afavorint l’accés a l’actualitat i als discursos més innovadors de l’art contemporani amb la voluntat de retornar la cultura a un lloc preeminent per a estimular la consciència crítica, forjar una nova ètica i preservar la diversitat amb criteris de sostenibilitat. Tanmateix CACiS vol continuar creixent com a laboratori de comportaments de recerca científic –artístic obert a les experiències canviants del món i als llenguatges que les fan visibles.
En moments d’incertesa econòmica accions de caràcter privat com la nostra necessiten major recolzament i estímul per continuar endavant i és per aquest motiu que volem convidar a la gent a gaudir d’una celebració reivindicativa on tothom pugui compartir amb nosaltres el gust per la cultura , la recuperació d’un patrimoni que es podia haver perdut en el més absolut oblit i els seus nous usos que el fan singular, actiu i viu.
Per aquest motiu s'ha organitzat un acte on s'ha pogut gaudir de :
• L'actual exposició temporal del jove col•lectiu _post 01
• Treball interdisciplinari "Remote Project" de la ballarina noruega Marianne Skjeldal i l’artista brasiler Edson Secco que formaran part de la performer de l'artista brasilenya Carolina Bonfin
• La presentació de la instal•lació de l'escultora manresana Àngels Freixanet per la comisaria de la mostra Fina Sitges, mostra que forma part de la seva exposició "Un passeig per l’Art d’Àngels Freixanet"